Damgaard Digital logo hvid skrift

Telefon

+45 3126 2829

E-mail

hej@damgaarddigital.dk

Hjemmesider

Brug for hjælp til din hjemmeside?

Services

Hjemmesidehjælp

Jeg kodede min første hjemmeside i 1997, og har rodet interesseret med internettet sidan da. I 2010 fik jeg øjnene op SEO og det lagde et ekstra aspekt til.

Det har også betydet, at jeg gennem årene har arbejdet med mange forskellige hjemmesidesystemer.

Så har du behov for en til at styre din hjemmeside og sørge for at alt kører som det skal, kan jeg hjælpe dig og sikre at din hjemmeside virker, så dine kunder kan finde dig på nettet.

Skal du have ny hjemmeside?

Med min erfaring udi hjemmesider og især CMS’et WordPress, kan jeg lave dit nye digitale hjem. Min løsning indeholder også fokus på sikkerhed, så det bliver svært for andre at få uberettiget adgang.

Samtidig kan jeg søgemaskineoptimere din hjemmeside, så den er “Google venlig” fra start.

Lyder dette interessant, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg er klar til at gøre en indsats for dig og din virksomhed, så DU kan tiltrække nye kunder og gøre en forskel.

Vedligehold

Jeg tilbyder hjælp til at holde din hjemmeside opdateret, da erfaring viser, at en opdateret hjemmeside er et godt skridt hen imod at holde den fri for hackere.

Det er ikke en garanti, men du gør det i hvert fald så svært som muligt for uvedkommende personer at få adgang til din hjemmeside.

Disse hjemmesider er bygget af Damgaard Digital

Konservative-fredericia.dk

Dørtelefonanlæg

Kbfugeservice.dk

Varmepumpe Services

Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening

Damgaard Digital logo

Har Du Behov For Hjælp?

Skal have assistance til din hjemmeside, så skriv til mig via kontaktsiden, der linkes til på knappen her. Jeg giver dig gerne mit bud på, hvad der skal til, samt et uforpligtende tilbud på opgaven.